Home

Kindermusthaves

TIP: NEW SUMMER COLLECTION van Nixnut

TIP: NEW SUMMER COLLECTION van Nixnut
10 februari IN THE SPOTLIGHTS: NixNut!
Little & laidback
 
Yes, wij hebben een toffe tip voor jullie! Maak vanavond op Kindermusthaves kennis met…Nixnut! Een prachtig Nederlands label dat staat voor basic en toch uniek. Een no-nonsense merk voor baby’s en peuters met een nieuwe collectie om van te smullen!
 
Nixnut is opericht door Otti en Renée Nix, 2 zussen met een passie voor zachte kleine kleertjes. Het duo wilde een uniek label creëren voor familie, vrienden…en de rest van de wereld. En dat is gelukt! NixNut staat voor basic ontwerpen met een speelse touch en heerlijk comfortabel om te dragen, denk aan zachte joggingstoffen, rustige kleuren en een hoog knuffelgehalte voor jouw mini. Wij zijn fan!
 
Wij nemen je graag mee door de prachtige NEW SUMMER COLLECTION van Nixnut en beginnen bij 1 van onze favo items ‘de salopette’. Zowel voor de kleinste kindjes als de wat grotere kinderen een fashion alert als ze dit pakje dragen. In verschillende mooie kleuren verkrijgbaar, maar wij zijn fan van het antraciet en oud roze!
 
Dan de bloomer broekjes en shorts, echte beauty’s, mooie stoffen en structuur…we love it! De broekjes zijn heel gemakkelijk te combineren met andere items uit deze heerlijke shop. Wij vinden de ‘Tie Tops’ ge-wel-dig. Zo leuk met de geknoopte bandjes. Maar ook de tanktops en t-shirts scoren heel hoog op ons verlanglijstje. Allemaal summer musthaves!
 
Check verder nog de jumpsuits, de strap skirts en de jurkjes…om verliefd op te worden! Wat maakt de collectie dan zo leuk? Bijvoorbeeld de schattige houten knoopjes die je overal terug vindt en het kleine zakje op de voor- en achterkant van bijvoorbeeld de t-shirt dresses en tops.
 
Fijn detail: de gehele collectie is fair trade geproduceerd. Precies wat wij onze ‘nixnuts’ gunnen!  
 
Genoeg gekletst, onderstaand vind je een heleboel toffe foto’s en breng ook zeker een bezoekje aan Nixnut via onderstaande link. Happy shopping!
 
Nixnut…heerlijk zacht en comfortabel voor íedere baby


Klik op de foto voor het jurkje! 


Klik op de foto voor het jurkje! 


Klik op de foto! Klik op de foto! Klik op de foto voor de jumpsuit!