Home

Kindermusthaves

TIP: Stichting Jarige Job!

TIP: Stichting Jarige Job!
31 december Ieder kind verdient een verjaardag
 
Dag December, gezelligste maand van het jaar! De maand van Kerst en Sinterklaas, de maand waarin onze kindjes lichtelijk hyper zijn van alle cadeaus, feestjes en overschot aan suiker. Tussendoor is 1 van onze boefjes nog jarig, wat uiteraard ook vol enthousiasme wordt gevierd. Kortom, het is 1 en al party en verwennerij (geweest) voor onze kleintjes!


 
Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend voor ze, het vieren van hun verjaardag, het geven van een kinderfeestje, het trakteren op school en de bijbehorende berg cadeautjes. Soms is het zoveel dat ze amper de rust hebben om een cadeautje helemaal uit te pakken en goed te bekijken. Maar helaas geldt die vanzelfsprekendheid lang niet voor alle kindjes in Nederland en daar willen wij van Kindermusthaves graag iets aan doen!
 
In Nederland leven momenteel meer dan 61.000 kindjes die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er simpelweg niet voldoende geld voor is. Op de belangrijkste dag van het jaar hangen er voor deze kleine mensjes dus geen slingers en ballonnen in de woonkamer en kunnen zij geen toffe traktaties showen op school. En dat zijn toch dingen die elke moeder elk kind gunt?


 
Daarom zijn wij ook zo enorm enthousiast over: Stichting Jarige Job. Stichting Jarige Job zet zich in voor al deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox, vanuit de gedachte dat elk kind een verjaardag verdient. En dat vinden wij dus ook! Daarom vertellen wij jullie vandaag graag meer over het geweldige initiatief van PostNL om cadeaus in te zamelen voor Jarige Job. Ook maken we direct van de gelegenheid gebruik om onze eigen kinderen te vertellen dat de manier waarop hun verjaardagen gevierd worden niet voor iedereen ‘normaal’ zijn.Wat doet Stichting Jarige Job? Bij Stichting Jarige Job kan een ouder of hulpverlener een verjaardagsbox aanvragen voor een kindje die zijn of haar verjaardag niet kan vieren. Deze box t.w.v. EUR 35,00 zit vol met alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis én op school. Denk aan versieringen, traktaties, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. Zo worden de kinderen getrakteerd op een onvergetelijke verjaardag!


 
Natuurlijk wil je na het lezen van bovenstaande ook zelf graag wat doen voor de Stichting…en dat kan! Op dit moment loopt er namelijk een hele mooie actie van Stichting Jarige Job en PostNL, die jouw en onze hulp hard nodig hebben. Wat te doen? Wij vragen jullie in januari nieuwe decembercadeautjes voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar te doneren voor in de verjaardagsboxen. Dit kan je doen door na de feestdagen alle cadeautjes die jouw mini aan een ander kindje wil schenken, voorzien van een verzendlabel gratis mee te geven aan een PostNL pakketbezorger of door het af te geven bij een PostNL-locatie. Dan bezorgt PostNL deze samen met Stichting Jarige Job bij de kinderen die het minder breed hebben. Let op, het gaat wel echt om nieuwe cadeautjes! Alles om deze kindjes een écht verjaardagsgevoel te geven!


 
Wij vinden dit een prachtig initiatief van PostNL en werken hier graag aan mee. Wij hopen jullie ook! Wil je meer weten over deze samenwerking of zoek je bijvoorbeeld cadeautips om te doneren? Lees dan hier meer over de #mooigebaar campagne! 
 
Stichting Jarige Job… er is geen mooier gebaar dan samen te delen in de decemberfeestvreugde.