Kindermusthaves

TIP: blooming hotel in Bergen!

TIP: blooming hotel in Bergen!
21 maart
Met de code: KindMustA3kjJGODcT ontvang je 25% korting bij boekingen die voor 1 juni worden gemaakt m.u.v. 31 maart! 


Hallo
 maart! De vogeltjes hoor je weer fluiten bij het opstaan, het voorjaar hangt in de lucht en wij krijgen weer zin om eropuit te gaan met onze kids. 

Op zoek naar een hotel met zwembad in het bos en dichtbij zee waar jij en je gezin de tijd van jullie leven zullen hebben? Dan hebben wij DÉ tip voor jullie: blooming hotel. Dit kidsproof hotel mochten wij een nachtje bezoeken en biedt vertier voor jong en oud!

Ons weekendje weg naar blooming hotel bracht ons naar de gezellige Roomy Room. Een fijne kamer aan de rand van het bos. Wat deze kamer extra leuk maakte, was het gezellige stapelbed dat klaarstond, compleet met een eigen televisie. Dit vonden de meiden natuurlijk helemaal geweldig! 
En snel door naar het zwembad, want hier werd al de hele dag naar uit gekeken. Op het bed lagen pantoffels en badjassen klaar, zo fijn en wat ons betreft echt een pluspunt! 
Het verwarmde zwembad is lekker groot met een bubbelbad. Terwijl de kids zich heerlijk vermaken met hun vader ga ik zelf even helemaal offline en relax to the max in de wellness. Heerlijk! 
Na het zwemmen zijn we gaan lunchen in het oh zo leuke dorpje Bergen. De terrassen zaten vol, mooie winkels en heel veel gezelligheid. Wat eventueel ook nog leuke plaatsen zijn om te bezoeken zijn Schoorl en Alkmaar. 

Terug bij het hotel vol nieuwschierigheid wat er buiten nog meer te doen was.
blooming hotel ligt aan een 14 hectare bos en we hadden al gezien dat er een toffe natuurspeeltuin was! Voordat we naar buiten liepen zagen we een kast vol met felrode regenlaarsjes, dit vonden wij zo'n briljant idee. Alle maten staan er en mag je dus lenen voor het buiten spelen. Hoe cool! 
De natuurspeeltuin vol met klimtoestellen en een voetbalveldje ligt vlak bij het terras, ideaal! De kids kunnen lekker ravotten en wij een drankje drinken in de zon op het terras. 
De dag vliegt voorbij en het is alweer tijd voor het diner. Er zijn twee restaurants: 1 in het hotel zelf, De Brasserie en 1 net buiten het hotel, Het Hof By blooming. Voor ons is de Brasserie perfect! Dichtbij de tekentafel, het speelhok en de kids kunnen ervoor kiezen om na het kindermenu een eigen ijsje te maken in de keuken van de Brasserie, wat een feest! 
Het speelhok is TOP en hier zijn allerlei leuke dingen te doen. Onze meiden hadden al genoeg aan de tafeltennistafel en de blokken. Aan het einde van de avond verzamelde alle kids zich in het speelhok en gingen ze met elkaar spelletjes spelen. Zo konden wij nog even wat langer blijven tafelen en de avond afsluiten met een Scroppino! 

De volgende ochtend moesten we voor 11 uur uitchecken. Lekkere tijd, waardoor we toch nog even gezellig konden ontbijten (echt een heerlijk ontbijt) en een duik nemen in het zwembad. 
Nog even door naar Bergen Aan Zee voor een lekkere lunch, een frisse neus en weer back to Den Haag!
Bij blooming hotel gaan wij zeker nog een keer terugkomen en wat ons betreft een dikke aanrader!