Kindermusthaves

TIP: nooit meer losse veters!

TIP: nooit meer losse veters!
30 juni "Mama, mijn veters zitten los"! Hoe vaak ik díe zin wel niet gehoord heb de afgelopen jaren. Daarom zijn wij zo enthousiast over de volgende webshop: nooitmeerstrikken.nl. Schoenveters welke je nooit meer hoeft te strikken en er ook nog eens super hip uitzien. De eerste periode op de basisschool kocht ik voornamelijk schoenen en sneakers met klittenband voor de girls. Lekker makkelijk voor de juf en ik vond het een vervelend idee als de meiden de hele dag over hun veters aan het struikelen waren. Maar op een gegeven moment verkozen ze zelf schoenen met veters boven het klittenband, dus togen we naar YouTube om via filmpjes te leren strikken. Maar dat is nog een hele kunst! Dus ging ik op zoek naar andere mogelijkheden en kwam zo terecht bij deze fantastisch handige schoenveters. Één twist en klaar! 
Veters strikken blijft dus een gedoe, maar daar heeft het team van "Nooit meer strikken" iets op bedacht. Zij hebben een elastische veter ontworpen die door twee sluitinkjes makkelijk vastgemaakt kan worden. Je kunt ze naar eigen wens in de lengte inkorten, zodat ze perfect passen bij de juiste schoen. Ze zijn heel easy te gebruiken voor de kids die nog niet kunnen strikken, maar ook voor volwassenen die geen zin in hebben om de hele dag hun eigen veters te strikken :-) Hoe het werkt? Je rijgt de veter, net als een normale veter, door de gaatjes en trekt de schoen daarna aan. Hierna kun je gemakkelijk de sluiting aan beide kanten van de veter schuiven. De veter knip je vervolgens op maat en de sluitingen draai je eenmalig in elkaar. Zie HIER een filmpje! 
Rijgen, knippen, draaien en...KLAAR! De veters zijn zoals aangegeven geschikt voor jong én oud. Ze zijn namelijk ook ideaal als je bijvoorbeeld zwanger bent en moeite hebt met bukken. Of voor mensen met handproblemen. Onder het kopje producten tref je alle kleuren die er te scoren zijn. Van rood tot paars, maar ook gewoon beige, wit of zwart. Deze veters zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens hartstikke elegant! Heb je een feestje? Kies dan een versie met glitters. Zoek je meer iets voor een casual gelegenheid, check dan de effen varianten.  

Shop ze nu!