Kindermusthaves

Tips om de mooiste vlechten te maken!

Tips om de mooiste vlechten te maken!
19 februari "Het is een meisje"! Ik vergeet nooit meer het moment dat wij te horen kregen dat we na 2 jongens een meisje kregen. Er schoten direct een paar dingen door mijn hoofd, namelijk dat ik nu op zoek kon gaan naar de aller leukste jurkjes & rokjes én...ik kon gaan haren vlechten! Vooral dat laatste leek me geweldig, vroeger vlocht mijn moeder ook altijd de haren van mij en mijn zussen in en het was toch stiekem wel een droom om dat ooit bij mijn eigen dochter te mogen doen. Dus toen Sophie er eenmaal was, kon ik niet wachten tot haar haartjes lang genoeg waren!En inmiddels is het zover, Soof haar haren zijn lang genoeg om lekker mee te experimenteren. Een simpel 'huis-, tuin- en keukenvlechtje' kan ik wel maken, maar verder dan dat gaat het niet. En zo zijn er waarschijnlijk nog meer mama's die hiermee worstelen ;-) Maak daarom net als wij kennis met: Braids for Mini's, hét magazine dat je moet hebben als je net als wij de mooiste kinderkapsels bij jouw kinderen wilt creëren. Het magazine dat je moet hebben dus! In dit tijdschrift vind je de mooiste toegankelijke vlechten en andere hair updo's voor kids. 
Braids for Mini's is speciaal gemaakt voor iedereen die denkt dat mooie vlechten maken moeilijk is. Voor oma die oppast, de papa op zijn papadag of voor die grote zus die later kapster wil worden en los kan gaan op haar broertje en zusje. Want ja inderdaad, sommige vlechtjes kunnen ook bij de boys. Stap voor stap showt tophairstyliste Soraya Bloemendal hoe je het helemaal zelf kunt doen. Binnen 5 minuten! Het stappenplan wordt ondersteund door video's op YouTube die je door het scannen van de QR code er direct bij betrekt. Zelf vind ik de video's nog makkelijker dan de plaatjes, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Wij hebben het blad inmiddels al flink gebruikt en hebben er 10 verschillende creaties in gespot. De ene look is wat lastiger te maken dan de ander, aan de hoeveelheid sterren zie je de moeilijkheidsgraad. 1 ster staat voor makkelijk en bij 3 sterren wordt het wat uitdagender. Sophie is straks op mijn bruiloft ons bruidsmeisje en voor haar heb ik het perfecte kapsel gevonden, de Crown Braid, voor echt prinsesjes. De Easy Waterfall Braid hebben we bij Loulou in het haar gemaakt, dat was een makkelijke om mee te beginnen. Welke we het allerliefste onder de knie willen krijgen? De Flower Half Up, hoe mooi is zo'n bloemenvlecht in het haar van de meiden? 
Het magazine vol met inspiratie, tips en trucs valt voor EUR 16,95 (excl. verzendkosten) bij je op de deurmat en is heel gemakkelijk via de site te bestellen. Deel jij jouw creatie ook op de socials? Vergeet @braids_for_minis dan vooral niet te taggen en maak op een toffe prijs!

Bestel het magazine nu snel en maak in een handomdraai de meest hippe vlechten