Kindermusthaves

TIP: swaddle-blankets!

TIP: swaddle-blankets!
29 november Het leven is het mooiste sprookje  
 
Swaddles zijn hip, hot en populair! Doe jij al mee aan deze musthaves? De zachte hydrofiele doeken in lekker groot formaat, zijn in de meest mooie, vrolijke en leuke soorten te vinden. Naast het feit dat je kunt spreken van een echt 'fashion item' als je ze lekker over de kinderwagen drapeert tegen de zon, zijn ze ook nog eens ontzettend praktisch op het moment dat je je kleintje ermee af wil drogen, inbakeren of verschonen. Every mommy deserves one! Zo fijn als een trend niet alleen tof is om te zien, maar ook nog eens o-zo handig.
 
Maak daarom vanavond op Kindermusthaves kennis met: swaddle-blankets! Een webshop vol prachtige swaddles van de meest mooie merken. Denk aan bekende labels als Fine Little Day, Modern Burlap, Cam Cam Copenhagen en Annebel Kern. Maar er zijn ook een aantal nieuwe merken in deze webshop te vinden die nog nergens of nauwelijks in Nederland verkrijgbaar zijn, zoals MORI en Trixie baby. Het merk MORI is zelfs exclusief in Nederland verkrijgbaar bij swaddle-blankets.
 
Swaddle-blankets is opgericht door Petra, moeder van vier prachtige kids en altijd op zoek naar fijne, zachte, bijzondere en luxe swaddles. Tijdens haar zoektocht, kwam zij erachter dat er wel overal swaddles te koop zijn maar dat niet alle mooie merken op één site verkrijgbaar zijn. En zo ontstond swaddle-blankets! Deze online swaddle boutique biedt zachte, duurzame swaddles van top kwaliteit. Je kunt ze gebruiken als handdoek of als dekentje op warme dagen maar ook als inbakerdoek, speelkleed, boerendoekje, zonbeschermer voor de kinderwagen of als borstvoedingsdoek. Van de swaddle met de sneeuwvlokjes tot de swaddle met de camera's wij willen ze allemaal hebben. Ga jij voor de swaddle met visjes of voor een exemplaar met stoere quote? Een ideaal en leuk kraamcadeau, pick your favourite!
 
Bij deze webshop staat ook de beste service voorop. Een swaddle is een cadeautje voor jezelf, iemand anders of je baby en daarom wordt jouw bestelling hier altijd mooi ingepakt, ontvang je een kleine attentie en wordt er een handgeschreven persoonlijk briefje toegevoegd. Online shoppen wordt zo een unieke beleving! Leuk om te vermelden, is dat swaddle-blankets bij besteding vanaf €50,- of meer nu tijdelijk een gratis swaddle van CamCam Copenhagen weggeeft.

Naast swaddles vind je in deze webshop ook nog andere accessoires, zoals een toffe wagenspanner, rammelaar en slabbers, maar ook prachtige kinderdekens en boxkleden van dezelfde mooie labels als de swaddles. 
 
Nieuwsgierig geworden naar swaddle-blankets? Klik dan snel verder via onderstaande link! Maar bekijk eerst onderstaande exemplaren die in deze mooie webshop te vinden zijn.
 
Swaddle-blankets…all we need are the right basics