Kindermusthaves

Toffe en leerzame leerklok van Dutch Sprinkles!

Toffe en leerzame leerklok van Dutch Sprinkles!
17 november "Everything looks better in a circle"! Daarom vind je bij Dutch Sprinkles interieuraccessoires in cirkels: wandklokken, muurcirkels en naamborden en dat allemaal de meest hippe prints en kleuren. 'Sprinkles' voor in huis die je interieur een upgrade geven! Het is dan ook een feestje om rond te neuzen in deze winkel, zeker met alle feestdagen in aantocht. 


(Klik op de foto)

Vandaag zetten we de hippe leerklokken in de spotlights. Met 2 kinderen in huis die met klokkijken bezig zijn, is dit echt een fantastisch cadeau voor bijvoorbeeld de Sint. Praktisch en leuk, deze leerklok is in samenwerking met leerkrachten uit het basisonderwijs ontwikkeld. Met de overzichtelijke wijzerplaat leert jouw zoon of dochter binnen no-time klokkijken!


(Klik op de foto)

De klokken zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen. Welke trendy kleur past bij jouw kind en welk formaat heeft je voorkeur? Het kan allemaal. Voor Julie hebben we gekozen voor de kleur Dusty Pink. 


(Klik op de foto)

Wij vinden deze (leer)klok echt een perfect cadeau voor Pakjesavond of voor onder de boom. Je bestelt hem HIER(Klik op de foto)