Kindermusthaves

Toffe skikleding voor kinderen!

Toffe skikleding voor kinderen!
07 november Jippie, het is bijna zover...onze wintersport! In december reizen wij net voor de kerstdagen af naar het gezellige Oostenrijk. Waar hopelijk heel veel sneeuw ligt! Samen met de kinderen gaan we genieten van de bergen, de kaiserschmarren en natuurlijk de feestjes in de apres-ski. We kijken er zo naar uit! Hoe heerlijk om na een jaar hard werken het jaar 2023 met onze gezinnen af te sluiten in Saalbach. Laat december maar komen! 

Wij zijn al vaker met elkaar op skivakantie geweest en de kinderen vinden het geweldig om deel te nemen aan een skiklasje. Zo leren ze goed skiën en kunnen ze op een gegeven moment lekker met ons mee op langere tochten. Daarom is comfortabele, waterdichte en warme skikleding natuurlijk enorm belangrijk! Verliefd zijn wij op de skikleding van Superrebel Kidsgear, Superrebel combineert bijzondere stoffen met technologische innovatieve materialen en het merk laat zich inspireren door de sport- en straatcultuur. 

Het leuke is dat de gehele collectie super makkelijk te mixen & matchen is waardoor jouw kids helemaal hun eigen stijl kunnen bepalen. Laten we eerst even kijken voor de boys, de meest stoere skijassen en skibroeken zie ik voor Luca en Sam voorbij komen. Luca wil heel graag de Space Ski Technical skijas in het zwart, de jas heeft het stoere Superrebel logo op de voorkant staan. Sam gaat voor dezelfde jas, maar dan in het oranje. Ik hou van skikleding in felle kleuren omdat kinderen dan goed zichtbaar zijn op de piste. Bij de zwarte jas van Luca kies ik dan ook voor de feloranje skibroek en Sam krijgt juist de oranje versie. Ik koop er voor beide nog 2 skipully's bij. 

Dan de meiden! Sophie houdt van roze en gelukkig voor haar zie ik een geweldig roze skisuit, dat wordt shinen op de piste. Ook te gek is het metallic skijack Spicy, heerlijk dat rood, helemaal iets voor onze Julie. Onder zo'n jasje zou ik kiezen voor de softshell skibroek in zwart/wit print. Perfecte combi! Ook voor de girls zijn er fijne pully's te scoren. 

Kortom, heb je ook een wintersportvakantie op de planning? Check dan gauw het label Superrebel Kidsgear en word net zo enthousiast als wij!