Kindermusthaves

Unieke, persoonlijke cadeaus voor onder de kerstboom!

Unieke, persoonlijke cadeaus voor onder de kerstboom!
12 december

TIP: er loopt een leuke winactie op onze Instagrampagina waarbij je kans maakt op EUR 50,00 shoptegoed. 

We wish you a Merry Christmas... Jippie, de kerstdagen zijn weer in zicht! By far de leukste periode van het jaar vinden deze mama’s. Niet alleen is het mega gezellig in huis met de kerstboom, de lichtjes en alle andere kerstversiering die het huis omtoveren tot een magische plek, maar ook vinden wij het dé tijd van het jaar om onze geliefden eens te laten zien hoe dol we op ze zijn. Dat kun je tenslotte nooit genoeg duidelijk maken! 
 


(Klik op de foto)

 

Waar we met Sinterklaas vooral gefocust zijn op speelgoedcadeautjes, zoeken we met Kerst altijd wat meer diepgang. Dan mag het wel wat persoonlijker! Dus brengen wij ook deze decembermaand weer een bezoekje aan Smartphoto. Hier verras je jouw familie en vrienden met een gepersonaliseerd kerstcadeau! Helemaal passend bij die ene dierbare die jij dit jaar in het zonnetje wil zetten. (Klik op de foto)
 

Uiteraard hebben wij onze favorieten alweer voor jullie op een rijtje gezet en liggen deze cadeaus inmiddels mooi te shinen onder de kerstboom tot het moment daar is om ze te geven. Voor mijn lieve mama heb ik unieke kerstballen ontworpen, deze krijgen vast elk jaar weer een prominent plekje in haar kerstboom. Uiteraard zijn de ballen gepersonaliseerd met tekst en foto, in dit geval van mijn kinderen. Succes gegarandeerd! (Klik op de foto)
 

Voor mijn zus heb ik een kaarshouder van keramiek ingepakt, deze gaat voor heel veel gezelligheid en warmte zorgen. Kaarsjes zijn natuurlijk altijd een perfect en sfeervol idee! Je kunt ook kiezen voor glas of hout, net wat bij het interieur past. Is jouw dierbare meer van het koken dan van het kaarslicht? Kijk dan naar deze geweldige ovenwant, dit jaar het kerstcadeau voor mijn  vader, een echte hobbykok. Hiervoor heb je de keuze uit verschillende designs en de door jou gekozen tekst en/of foto zal veel vreugde en plezier verspreiden! 
(Klik op de foto)


Tot slot tippen we jullie nog de luxe onderzetters, ook hiermee schenk je een blijvende herinnering. Bij elk drankje die jullie met elkaar drinken zullen deze onderzetters erbij worden gepakt en gaan jullie met elkaar terug naar die waardevolle momenten. En ze zijn nog praktisch ook natuurlijk! 


(Klik op de foto)
 

Er zijn dus weer genoeg originele kerstcadeaus om uit te kiezen, voor wie in je leven dan ook. Dit is maar kleine greep uit het aanbod, er is nog een heleboel meer leuks. Kijk dus gauw verder en laat die kerstkriebels maar komen! Happy Christmas!