Kindermusthaves

Unieke, prachtige geboortekaartjes!

Unieke, prachtige geboortekaartjes!
14 maart Oh yeah, jouw baby is geboren! Wat ben je trots en natuurlijk wil je de hele wereld laten weten dat jullie de dankbare ouders zijn geworden van een lief en mooi prinsje of prinsesje. Daarom heb je in de weken voor je bevalling al een prachtig geboortekaartje uitgezocht, uniek en helemaal passend bij jullie gezinnetje. Uren heb je er ingestoken en dan is daar eindelijk het moment dat je hem versturen mag. Wij vonden dit zeker 1 van de hoogtepunten in de kraamweek! 


(Klik op de foto)

Ben jij zwanger en op zoek naar inspiratie voor dat fantastische geboortekaartje die je in gedachten hebt? Lees dan lekker mee in deze blog, wij hebben namelijk de mooiste geboortekaartjes gespot bij: Grootzus! Een geboorte vier je maar één keer vinden zij en dus doen zij er alles aan om met jou het kaartje van je dromen te creëren. Alle thema's komen aan bod en natuurlijk kun je hem nog verder personaliseren met een lieve foto. Alles is mogelijk wat jullie willen, want het is júllie moment! 


(Klik op de foto)

Zodra je de website van Grootzus opent, overvalt je een geluksgevoel. Straks prijkt de naam van jouw kindje op één van die mooie kaartjes. Laten we eerst kijken bij de 'categorieën', hier vind je direct heel veel leuks. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de foto van de broer of zus erop te plaatsen, verwerkt in een vrolijk safari thema. De giraf, flamingo, de zebra...ze komen er allemaal in voor. Welke ik persoonlijk ook heel leuk vind is de vliegtuigparade in de eigen stad, kies prominente gebouwen uit jullie woonplaats of een afbeelding van het huis en maak er een wel heel persoonlijk kaartje van. (Klik op de foto)

Door naar de "thema's", lekker samen brainstormen voor welk thema je gaat. Verwacht jij een herfstkindje? Hoe leuk om daar het kaartje aan te matchen. We zien een lief kinderwagentje in een bos vol mooie kleuren of de sfeervolle Vossenfamilie. Populair is de Dierenparade, die kan zich afspelen in het seizoen naar keuze waarbij de Zebra in het middelpunt staat. We love it! Maar er is nog zoveel meer eye-catchers, een kaartje in de vorm van een hart, een geweldige Olifant die aan het shinen is op de fiets en stoere leeuwen die hun welpje liefdevol beschermen. 


(Klik op de foto)

Kiezen wordt heel lastig, maar aan de hand van een stappenplan op de website kun je jouw unieke geboortekaartje samenstellen. Er is altijd de mogelijkheid een proefdruk op te vragen en de eigen inbreng is meer dan welkom. Ook een modelkaartje gratis aanvragen is altijd mogelijk. Grote pré is dat de kaartjes heel snel klaar zijn, zodat je ze na de geboorte al snel kunt versturen! Kortom, Grootzus is de plek waar je moet zijn!