Kindermusthaves

Voor de allerliefste papa!

Voor de allerliefste papa!
29 mei
Met de code 'kindermusthaves20' ontvang je 20% korting op de gehele collectie! 
 
Hallo vaderdag! Het wordt weer tijd om de leukste, stoerste papa's in het zonnetje te zetten.  Zondag 16  juni is het zover, dan wordt de papa van jouw kinderen verrast met een ontbijtje op bed, de meest originele knutselwerkjes en misschien nog wel een lief cadeautje erbij. Maar wat is nou een origineel cadeau voor alle  papa's? Daar helpen wij je vandaag bij! 
 
Daddy Cool...I love you! De eerste tip die wij hebben, heeft te maken met wijn. De combinatie cadeau en wijn is bij ons in huis altijd een succes. Mijn man is dol op lekkere wijnen en hoe fantastisch als je deze cadeau geeft met een door jullie zelf ontworpen wijnetiket? Gegarandeerd een schot in de roos. Plaats er een lieve tekst op of een gezellige foto van papa en de kids. Overigens kunnen deze fles etiketten natuurlijk ook op andere flessen worden geplakt, bijvoorbeeld champagne of olijfolie. Maak het cadeau helemaal compleet door er een cadeauverpakking voor de wijn bij te ontwerpen, denk aan een houten wijnkist


 
Een cadeau dat zeker vaak gebruikt gaat worden, zijn gepersonaliseerde bierglazen. Gegarandeerd een presentje waar de papa heel blij van gaat worden.  
Dan is het nu tijd voor 1 van mijn favorieten, namelijk het bbq cadeaupakket. Is de stoere vader een echte bbq er? Dan zal dit pakket hem mega blij maken. Laat een leuke tekst of foto printen op het schort en tijdens elk etentje steelt dit Vaderdagcadeau de show! Hoe vind je bijvoorbeeld de tekst "World's best Dad"? Met dit cadeaupakket is het direct super gezellig op tafel. Bon appetit! 


 
Dit is zomaar een greep uit de Vaderdagcollectie, want er is nog veel meer leuks te vinden. De gepersonaliseerde flesopener is een regelrechte hit, je kunt kiezen voor het laten graveren van mooie glazen of een leuke muismat met een foto erop van de kids. Is papa een puzzelaar? Laat dan een puzzel maken van een foto die veel voor jullie betekent. En last but not least is een prachtig fotoboek enorm waardevol. 


 
Kortom, verras jouw vader op Vaderdag met een origineel Vaderdagcadeau van Smartphoto!