Kindermusthaves

Voor de allerliefste papa van de wereld!

Voor de allerliefste papa van de wereld!
27 mei TIP: met de code KINDERMUSTHAVES20 ontvang je 20% korting op de HELE website

Hello June! Juni is de maand waarin de leukste, stoerste papa's in het zonnetje worden gezet. En na een jaar vol knuffels, stoeien en leuke dingen doen, hebben ze dat natuurlijk volkomen verdiend! Zondag 18 juni is het zover, dan wordt de papa van jouw kinderen verrast met een ontbijtje op bed, de meest originele knutselwerkjes en misschien nog wel een lief cadeautje erbij. Maar wat is nou een origineel cadeau voor de liefste, leukste en stoerste papa? Daar helpen wij je vandaag bij! 

Daddy Cool...I love you! De eerste tip die wij hebben, heeft te maken met wijn. De combinatie cadeau en wijn is bij ons in huis altijd een succes. Mijn man is dol op lekkere wijnen en hoe fantastisch als je deze cadeau geeft met een door jullie zelf ontworpen wijnetiket? Gegarandeerd een schot in de roos. Plaats er een lieve tekst op of een gezellige foto van papa en de kids. Overigens kunnen deze fles etiketten natuurlijk ook op andere flessen worden geplakt, bijvoorbeeld champagne of olijfolie. Maak het cadeau helemaal compleet door er een cadeauverpakking voor de wijn bij te ontwerpen, denk aan een houten wijnkist met afbeelding
Een cadeau dat zeker vaak gebruikt gaat worden, zijn gepersonaliseerde onderzetters. De luxe onderzetters van Smartphoto zijn eigenlijk onmisbaar in huis en zijn naast mooi ook hartstikke praktisch. De set bestaat uit 6 onderzetters die je allemaal verschillend kunt laten afdrukken. Als je net zoveel toffe foto's als wij op je telefoon hebt staan, is dit vast geen enkel probleem. Zodra er visite komt, leggen jullie de onderzetters vast neer om te shinen op tafel! Gegarandeerd een presentje waar de papa heel blij van gaat worden. 
Dan is het nu tijd voor 1 van mijn favorieten, namelijk de ronde, houten snijplank. Is de stoere vader een echte keukenprins? Dan zal deze veelzijdige houten plank hem mega blij maken. Laat er een uniek citaat of naam ingraveren en tijdens elk feestje steelt dit Vaderdagcadeau de show! Hoe vind je bijvoorbeeld de tekst "World's best Dad"? Serveer de snijplank met kaas of andere hapjes en het is direct super gezellig op tafel. Bon appetit! Dit is zomaar een greep uit de Vaderdagcollectie, want er is nog veel meer leuks te vinden. De gepersonaliseerde flesopener is een regelrechte hit, je kunt kiezen voor het laten graveren van mooie wijnglazen of een handig brillenhoesje. Is papa een puzzelaar? Laat dan een puzzel maken van een foto die veel voor jullie betekent. En last but not least is een prachtig fotoboek enorm waardevol. 
Kortom, verras jouw vader op Vaderdag met een origineel Vaderdagcadeau van Smartphoto!