Kindermusthaves

Voor jouw little beauty!

Voor jouw little beauty!
21 november Tip: er loopt een te gekke winactie op onze Instagram pagina! 

Oh kom maar eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind... Heel veel leuks van Little Beauties! Deze webshop is namelijk perfect om heel veel unieke en toffe cadeautjes te scoren voor jouw kindje. En cadeautips voor sinterklaas, die kunnen we natuurlijk allemaal wel gebruiken. Wat vinden wij dit toch een fantastische tijd van het jaar: enthousiaste kindjes, pakjesavond en sinterklaasversieringen, we kijken er elk jaar zo naar uit. Ook op onze blog is het nu één en al feest! 

Toen ik na 2 jongetjes een meisje erbij kreeg, ben ik zo snel mogelijk los gegaan op haaraccessoires. Eindelijk vlechtjes maken, staartjes indoen en shinen met haarbanden. En hoe leuk om haaraccessoires in het kleine schoentje te verstoppen? Tijd om te gaan shoppen dus. Mijn oog valt direct op de haarbandjes met teddy bloem, de hipste stof van dit moment en ze stretchen lekker mee. Ook de haarband met panterprint bestel ik mee, die past bij zoveel leuke kledingsetjes van Sophie! (Klik op de foto)

Haarclips en haarstrikken, die vliegen er hier thuis doorheen. Een mooie haarspeld maakt het kapsel van jouw kind natuurlijk helemaal af. Leopardprint, ribstof en een haarclip met bloemetjes, wat zullen ze mooi staan in de haartjes. Onze favoriet? De haarclips met de twee zilveren of gouden hartjes erop. Musthaves voor de kerstdagen! (Klik op de foto)

Zelf hebben we ze niet meer nodig, maar de speentjes en speenkoorden van Little Beauties zijn ook een lust voor het oog. Ze zijn er met strik, met print of met naam. Speenkoord Pecan zal prachtig staan bij elke baby, ik hou van strikken. Speenkoord Marble is wat stoerder en de speenkoorden met een hartje eraan vast staan bij ons op één. Als je nog een kraamcadeau zoekt, heb je die ook hierbij gevonden. (Klik op de foto)

Dan de tasjes, Sophie is al net zo gek op mooie tasjes als haar moeder. De boho fringe tasjes zijn bij ons zwart favoriet en je kunt ze nog personaliseren ook! Het tasje heeft bijvoorbeeld een zebra- of panterprint en te leuke fringes eraan hangen. Zijn ze er ook in mama's maat? We zien verder nog lieve roze tasjes, die hebben een hoog cuteness alert. Het schattige tasje "Ladybird Rose" of het "Rainbow" exemplaar wil iedereen hebben, hebben, hebben! Ohlala, er is zelfs nog een lovely konijnentasje! Dit is een perfect cadeau voor in de zak van Sinterklaas! (Klik op de foto)

Hocus pocus pilates pas....Verliefd zijn we direct op de toverstafjes, zo lekker girly en een schot in de roos voor onze kleine prinsesjes. De rose of de panter met goud.WAUW, hier gaat een klein meisje heel gelukkig van worden! Leuk om te weten: ook deze kun je personaliseren. (Klik op de foto)

Kortom, gauw een bezoekje brengen aan Little Beauties om de áller leukste schoencadeaus en cadeautjes voor pakjesavond te scoren.