Kindermusthaves

WEBSHOP TIP: ByMelo

WEBSHOP TIP: ByMelo
25 februari Handgemaakte en unieke kettingen
 
Mode accessoires die een glimlach toveren op het gezicht van jou en van jouw mini, dat is ByMelo!
 
ByMelo is opgericht door Lotte en Esmée, 2 vriendinnen en trotse mama’s van een aantal “kids with attitude’’. De kinderen zijn de grote inspiratiebron voor wat ze doen en vervaardigen en hun creativiteit kent hierbij geen grenzen. Met hun passies, ideeën en ontwerpen creëren ze musthaves waar je als mama heel blij van wordt! 
 
Wij zijn helemaal verliefd op de super toffe kinderkettingen en kleurrijke armbandjes die je ByMelo tegenkomt, handgemaakt en dus uniek en daarnaast ook nog eens door de creatieve dames zélf gemaakt.
 
Word vriendjes met de ‘Cela de cheeta’ een roze ketting met stoere cheeta eraan of Vieve het varken. De little Zoo armbandjes fleuren elke outfit op en staan mega cute aan de kleine kinderpolsjes. En is jouw kindje jarig? Met de door de dames speciaal ontworpen verjaardagskettingen kan iedereen zien hoe oud jouw jarige job is geworden!
 
Naast sieraden scoor je bij ByMelo onder andere ook nog hippe kniekousen, unieke tasjes en schattige poppen. Lotte en Esmée zijn altijd bezig met nieuwe ontwerpen en op zoek naar nieuwe producten, ze wisselen regelmatig van collectie om vernieuwend te blijven en dat vinden wij een grote pre. Blijf ByMelo dus zeer goed volgen en bezoek de webshop via onderstaande link!
 
ByMelo…geeft ‘attitude’ aan je kind