Kindermusthaves

WEBSHOP TIP: Little Chipmunks!

WEBSHOP TIP: Little Chipmunks!
22 maart Handgemaakte kleding en accessoires voor baby’s en kinderen 

 
Soms lopen wij bij Kindermusthaves tegen webshops aan waar we direct enorm enthousiast van raken en die helemaal bij ons passen. Maak vandaag kennis met: Little Chipmunks! Een webshop met een unieke collectie en een zeer afwisselend assortiment. Little Chipmunks staat voor Organic, Comfortable & Fun! Handgemaakte kleding en accessoires voor baby en kinderen, met veel liefde gemaakt.
 
Het gezicht achter Little Chipmunks is Helen. Brits van oorsprong, opgegroeid in Amerika en ze hoopt haar oude dagen te slijten in Nederland. Ze is moeder van 3 kinderen en vanaf kleins aan creatief bezig. Met de komst van haar tweede kind begon het naaien weer te kriebelen en na de geboorte van haar derde kind sloeg haar hobby helemaal door. Mede dankzij de vele custom-order aanvragen door het land. Helen besloot de spannende stap te wagen, haar droom na te jagen en Little Chipmunks was een feit. Hierbij laat zij zich volop inspireren door haar spelende kinderen, kleding die ook comfortabel is met het dragen in een draagdoek en vrolijke Scandinavische printen.
 
Wat kom je hier allemaal tegen? Gave shirtjes bijvoorbeeld met teksten als ‘Kleine Boef en ‘Little Chipmunk’ en toffe sweaters met een print van letters of de tekst ‘I love you from…to…’ scoren hoog op ons wensenlijstje. Een wijnrood harembroekje, een baggy broekje met watermeloenen of een onesie met Afrikaanse dieren, je vindt het hier allemaal. En de (sweater)jurkjes….NICE!
 
Wat wij echt te gek vinden, zijn de verschillende ‘series’ die Little Chipmunks biedt. Zo is er een ‘Triangle Circles’ serie, een ‘Diamond & Dots’ serie en een ‘Dear Deer’ serie. Maar ook een ‘Sticks’ serie en een ‘Zomersweat’ serie. Kies jouw favo serie en je vindt er bijvoorbeeld een legging of harembroekje, een jurk of jumpsuit en muts of colsjaal…allemaal in dezelfde print! Welke vinden jullie het leukste?
 
Leuk om te vermelden, het is nog steeds mogelijk om custom orders te bestellen, hét concept waar Little Chipmunks mee is gestart. Geef jouw wensen aan en het wordt door Helen voor je op maat gemaakt. Het is zelfs mogelijk om met een eigen stof te komen.
 
Check naast het fashion gedeelte ook zeker even ‘speelgoed & meer’: mijlpaalblokken om alle mijlpalen van jouw mini vast te leggen, aftelblokken om met jouw kindje de nachtjes tot de vakantie af te tellen en een uitsprakenboekje om nooit meer alle grappige uitspraken van jouw koters te vergeten.
 
Deze online store is een bezoekje, via onderstaande link, meer dan waard! Bekijk de te gekke foto’s en oordeel zelf.
 

 
Little Chipmunks: handmade with love!