Tips

Kindermusthaves

WEBSHOP TIP: Lucky Leaf!

WEBSHOP TIP: Lucky Leaf!
12 augustus WEBSHOP TIP: Lucky Leaf!
Met liefde gemaakt
 
Leuk, wij hebben vandaag een webshop tip voor jullie! Ben jij net als wij dol op unieke kledingstukken voor jouw kleintje die je niet overal tegenkomt? Dan is de webshop Lucky Leaf echt iets voor jou! De collectie van Lucky Leaf bestaat uit unieke en comfortabele items van goede kwaliteit  voor jongens en meisjes.
 
Lucky Leaf is opgericht door Marloes, mama van Guusje. Als moeder was Marloes altijd op zoek naar hippe, comfy kleding voor  haar dochter. Het liefst met een stoere touch en om die reden was zij tijdens het shoppen regelmatig op de jongensafdeling te vinden. Dit bracht Marloes op het idee een eigen kinderlabel te starten met Lucky Leaf als te gek resultaat! Lucky Leaf: ontstaan uit liefde voor haar dochter en een passie voor mooie kleding. Alle items worden door Marloes zelf gemaakt en handmatig bedrukt. 
 
Wij maken een rondje door de webshop en ons oog valt direct op de toffe broekjes in taupe of blauw waarbij je kunt kiezen uit een legging of skinny harem model. De broekjes zijn te combineren met een bijpassende tuniek of sweater in dezelfde kleuren en hier vinden we leuke printjes op terug als een foto camera of een klavertje vier (lucky leaf!). Maak de lookjes tot slot compleet met een matching beanie of colsjaal. Leuk! De collectie is nog klein, maar zal steeds verder worden uitgebreid…in de gaten houden dus :-)
 
Kijk snel verder naar alle toffe foto’s en bezoek deze webshop zeker even via onderstaande link!
 
Lucky Leaf…items die jouw mini een geluksgevoel bezorgen!