Kindermusthaves

WEBSHOP TIP: Ondersteboven Puck!

WEBSHOP TIP: Ondersteboven Puck!
25 februari The place to be for baby & kids
 
Wij van Kindermusthaves worden altijd erg blij als we een mooie shop ontdekken vol met musthaves voor kids. Uiteraard delen we zo’n vondst dan ook vol enthousiasme met onze volgers!
 
Zo hebben wij al eerder dit jaar kennisgemaakt met Ondersteboven Puck, een hippe, overzichtelijke (online) winkel vol met mooie baby- en kidsfashion, accessoires en verzorgingsproducten.Het gezicht achter Ondersteboven Puck is Chantal, mama van zoontje Elijah(bijna 3). De webshop is ontstaan vanuit de bestaande winkel waar Chantal zelf al 8 jaar werkzaam was en die zij heeft overgenomen. Nieuwe eigenaar, nieuwe look, er is verbouwd en Ondersteboven Puck is sindsdien ook online te vinden...NICE! 
De webshop hangt vol met toffe labels voor jongens en meiden. Bijvoorbeeld het prachtige merk House of Jamie, de ruffled items zijn mega mooi, maar ook de flared pants willen we hebben, hebben, hebben! Dan het label Your Wishes: leuke prints, interessante vormen en grappige combinaties, dat is Your Wishes!  Ons favo label? Dat is MarMar Copenhagen! Toffe en fashionable kinderkleding, dat is waar je aan denkt bij het mooie label. De leopard items moet je gewoon hebben!

Klik op de foto! 

Naast kleding heeft deze shop ook erg gave ‘gifts & accessoires’, zoals de schattige knuffels van Jellycat. Een perfect kraamcadeau. Iets uniekers? Kies dan voor de bijtspeeltjes van Matchstick Monkey.....die aapjes zijn zo leuk! Op zoek naar verzorgingsproducten? Met de regenlaarsjes van Bergstein voelt jouw kiddo zich echt stoer. Voor de wat grotere kindjes zijn de rugzakjes van Boumy trouwens echt ge-wel-dig!


Maar er is nog zooooveel meer! Fopspenen van Bibs, Pyjama's van Feetje en heerlijke zachte knuffeldoekjes van Snooze Baby. Kortom, wij zijn fan! Kijk lekker naar alle foto’s en raak net zo ‘ondersteboven’ als wij van deze te gekke shop! Je bezoekt hem HIER! Of breng een bezoekje aan de shop in Amsterdam (Hoofddorpweg 14, Amsterdam)!

HAPPY SHOPPING!