Kindermusthaves

WIN! Een Speel Make Up Set van INDISHA!

WIN! Een Speel Make Up Set van INDISHA!
17 december Veilig voor de tere kinderhuid

Onze meiden spelen thuis altijd graag met make-up, grappig dat dit er van jongs af aan al in zit! Lekker poederen, oogschaduw opdoen en een gloss...ze vinden het helemaal geweldig. Nu zijn wij niet echt een voorstander van al die 'troep' op die kwetsbare kinderhuid, maar we snappen natuurlijk wel hoe leuk het is om ermee te experimenteren. Daarom zijn wij al een hele tijd fan van Klee Naturals, dit merk heeft namelijk veilige speel make-up voor kinderen!


(Klik op de foto)

Het merk Klee vind je in de webshop van INDISHA en hebben wij al eerder in de spotlights gezet op ons platform. Hun speel make-up is zo puur dat je het zelfs kunt eten! Daarnaast zien de pakketten er enorm kleurrijk en vrolijk uit waardoor het heel erg leuk is om het cadeau te geven. Wist je dat de huidjes van jouw kinderen veel kwetsbaarder zijn dan die van jou zelf? Tot wel 5x dunner. Daarnaast hebben zij een minder goede beschermlaag waardoor schadelijke stoffen sneller door de huid worden opgenomen. Al met al redenen genoeg om dus zorgvuldig uit te kiezen wat je kindje op het gezicht mag smeren!


(Klik op de foto)

Met de producten van Klee maak je in elk geval een verantwoorde keuze. Hun kinder make-up en nagellak is 100% natuurlijk, biologisch en dus veilig. Alle items zitten vol met 'goed voor jou' ingrediënten! Wij worden hier heel blij van en hebben in deze webshop hele leuke cadeautjes voor onder de kerstboom gespot! Allereerst zien we de Butterfly Fairy, voor al jullie kleine vlinder feeën. De paarse verpakking spreekt al enorm aan en van de inhoud van het pakket wordt jouw meisje zeker blij! Met de oogschaduw, blush en lip balsem shimmer kan ze heerlijk haar gang gaan. 


(Klik op de foto) 

Dan de Merry And Bright, helemaal passend bij Kerst. Heerlijk feestelijk en perfect om de vakantiesfeer mee op te vrolijken! Met o.a, een blauwe en paarse oogschaduw, een roze nagellak en 2 kleuren Lip Shimmer. Verliefd zijn wij op de verpakking. Merry Christmas! Ook nieuw in hun assortiment is de Sweet On You, alle make-up klassiekers bij elkaar. Blush, liptint, parfumroller en zelf een poederborsteltje. Dat wordt onwijs gezellig tutten met je prinses! 

Last but not least het pakket dat bij ons onder de boom ligt te shinen én die wij vandaag mogen weggeven door middel van een leuke winactie: de Next Level Glow! Hoe glitter & glamour wil je het hebben? Deze set is zo leuk met o.a. de Mermaid Tails glitters, een lipgloss en het regenboog penseel. Dat vervelende chemicaliën absoluut geen enkele kans maken, is natuurlijk een heel fijn idee. Uniek aan deze glitter is dat deze helemaal biologisch afbreekbaar is en...totaal plastic vrij! Check onze Instagram pagina wat je moet doen om kans te maken op dit pakket t.w.v. EUR 57,50. Good Luck!
(Klik op de foto)

Wil je meer weten over de ingrediënten van Klee en ben je nieuwsgierig naar welke sets er nog meer te krijgen zijn? Check dan de webshop van INDISHA en word hier net zo vrolijk van als wij.

HAPPY DECEMBER!