Home

Kindermusthaves

Say Cheese! --> CLICK!

Say Cheese! --> CLICK!
CLICK!-->
08 januari "From Wood with Love"
 
Je mini-me doet je graag in alles na, als een echte fotograaf in de dop hebben ze de grootste lol!
 
Klik, klik, klik…elk moment leggen we tegenwoordig vast met onze camera’s en ook onze kids vinden het maken van foto’s mega interessant. Je let even niet op en de kleine boefjes hebben je hele geheugen volgeschoten!
 
Daarom zijn we ook super enthousiast over deze toffe houten camera van ‘From Wood with Love’: hip, handmade en van hout...te gek! De lens en het knopje boven op de camera kunnen echt draaien, zo kunnen de kids net als hun papa en mama de beste foto’s maken en wordt hun creativiteit gestimuleerd.
 
From Wood with Love is opgericht door Isabel en haar man, zij maken de camera helemaal zelf met de hand van veilig (gestoomd) beukenhout. Naast dat ze de camera in hun eigen shop verkopen, leveren ze hem ook aan andere webshops. Alle artikelen die je vindt bij From Wood with Love zijn met veel zorg en liefde gemaakt, waarbij de kwaliteit belangrijker is dan een snelle levering.
 
De camera's zijn leverbaar in heel veel leuke kleurtjes, bijvoorbeeld pink, mint of vintage green en je kunt kiezen uit een zwarte of houtkleurige lens. Weet je wat helemaal tof is? Voor een kleine meerprijs kun je de camera laten personaliseren, hoe stoer voor een kind om zijn eigen camera met naam erop te hebben! Liever een andere kleur? Neem dan even contact op met Isabel, bijna alles is mogelijk.
 
Naast dat de camera leuk is om mee te spelen, zijn ze ook een eyecatcher op bijvoorbeeld de kinderkamer. Bekijk gauw de foto’s en breng een bezoekje aan From Wood with Love via onderstaande link! 
Pic credits: huisje.vol.liefde