Tips

Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Luvjoe!

IN THE SPOTLIGHTS: Luvjoe!
30 september Unieke verjaardagskroontjes
 
Luvjoe maakt super leuke, lieve, stoere en vrolijke verjaardagskroontjes voor jarige Jobjes en Jetjes voor iedere leeftijd! ! Met een kroontje van Luvjoe voelt jouw kindje zich echt jarig en maak je het feestje helemaal af.
 
We nemen samen met jullie een kijkje in de webshop van Luvjoe en worden eerst super blij van de glitterkroontjes. Want welke prinses houdt er niet van glitters? Dit super leuke kroontje is een geweldige accessoire en is ook te gek bij een verkleedpartijtje. Is het kroontje voor een verjaardag? Dan kan er een cijfer op vastgemaakt worden. Leuk! En zien jullie dat glitterkroontje met de pompoms eraan? Hebben, hebben, hebben!
 
Dan de ‘limited edition’ kroontjes! Deze mooie kroontjes zijn gemaakt van olijfgroene of lichtroze wafelstof en afgewerkt met een Ibiza sierband. Het kroontje heeft felroze pompoms en een gouden glitter cijfer voorop...hoe jarig kun je je voelen! De cijfers zijn los te bestellen en met klittenband erop te plakken. Handig!
 
Maar er zijn nog veel meer geweldige exemplaren! Zo zijn wij helemaal verliefd op de luipaardkroon, (een super hippe kroon met luipaardprint), op de unicorn kroon, super chic, en op de toverballonnenkroon. Één en al magic! Tip: bestel er een toffe verjaardagsketting bij en het feest is helemaal compleet! Op zoek naar een kroontje voor je zoontje? Er is een stoere ‘animal’ en ‘cars’ versie voor jouw prinsje!
 
Leuk om te weten is dat er van elke stof maar een paar exemplaren worden gemaakt. Hierdoor blijft ieder kroontje uniek…en daar houden wij van! En oh ja, check ook zeker nog even de sluiers, de krijtstofkroon en de indianentooi…te leuk.
 
Kortom, Luvjoe is dé webshop die je heel snel een bezoekje moet brengen en waar je een uniek (verjaardags)kroontje kunt scoren. Wij zijn fan!
 
Luvjoe…it’s magic!