Kindermusthaves

TIP: Muchachomalo boxershorts voor kids!

TIP: Muchachomalo boxershorts voor kids!
03 juli

Dit merk combineert stijl, comfort & speelsheid! 

Als ouders weten we hoe belangrijk het is om de juiste kleding voor onze kinderen te vinden. Dit geldt zeker voor ondergoed, want niets is vervelender dan een ongemakkelijke boxer die niet goed zit. Onze zoektocht naar de perfecte kinder boxershorts voor Luca en Sam bracht ons bij het merk Muchachomalo, en we zijn ontzettend blij met wat we hebben gevonden en willen dit uiteraard weer met jullie delen. Luca klaagde steeds over zijn ondergoed. "Mama, deze zitten niet lekker!" hoorde ik bijna dagelijks. We hadden al verschillende merken geprobeerd, maar niets zat fijn. De meeste boxershorts waren te strak, te los of ze verloren hun vorm na een paar keer wassen. 
We wilden iets dat comfortabel was, goed paste en er leuk uitzag, want dat vinden de boys steeds belangrijker worden. 
 
Tijdens het online shoppen stuitte ik op de website boxers.nl. De kleurrijke en speelse ontwerpen vielen meteen op. Ik besloot om de bamboe boxers Lady Bug te bestellen en ook nog een set met alleen effen boxers. 
De boxershorts voelen lekker zacht aan en de kwaliteit blijkt erg goed. De kinderen zijn enthousiast over de prints en tot nu toe nog geen geklaag over dat ze niet lekker zitten, dus ook dat is een goed teken. Door de elastische band zit de boxershort niet te strak en zakt het ook niet af. Ik denk dus echt dat we een merk hebben gevonden waarop we kunnen vertrouwen dat de kinderen het graag dragen. Luca komt nu in een fase dat hij het stoer vindt om een randje boven zijn broek uit te laten komen en dat is ook erg leuk bij Muchachomalo aangezien het op de elastische band staat. 
 
De Muchachomalo boxershorts zijn dus niet alleen comfortabel en duurzaam, maar ook leuk om te dragen. Toffe tip dus voor als ook jij op zoek bent naar een leuk en hip boxershort merk. En oh ja, check ook zeker even de dames- en herenafdeling :) en zoek je nog een tof UV pakje voor aankomende zomervakantie? Klik dan HIER