Kindermusthaves

Achter de schermen bij Kindermusthaves:
Even kennismaken!

Welkom op de site van Kindermusthaves, de verzamelsite van musthaves voor kids. Bij ons vind je inspiratie op het gebied van kinderkamers, speelgoed, kinderkleding en allerlei andere thema’s waar je mee te maken krijgt als (aanstaande) mama, wij houden voor jou de laatste trends nauwgezet in de gaten en zullen je daarnaast vermaken met leuke blogs en vlogs over ons leven als mama in combinatie met het oprichten van Kindermusthaves. 

Wie zijn de gezichten achter Kindermusthaves? Wij zijn 2 zussen die al langere tijd fantaseren over het opstarten van iets leuks, iets waar we beide een passie voor hebben en waar we samen met plezier veel tijd en energie in willen steken. Na verschillende brainstormsessies onder het genot van veel latte macchiato’s, lag het antwoord snel voor de hand: een combinatie van onze liefde voor schrijven, mode en kinderen. Voilà, de samenwerking was geboren! Hierbij een korte introductie van ons:

Lonneke (32 jaar) woont samen met haar vriend Mark en hun zoontjes Luca (4 jaar) & Sam (1 jaar) in Den Haag. Zij heeft Communicatie gestudeerd en haar interesse voor schrijven is hier begonnen. Sinds de geboorte van Luca op 5 december 2013 staat haar leven in het teken van het moederschap en alle uitdagingen die hier bij komen kijken. In haar eerlijke en leuke blogs/vlogs zal zij met jullie haar belevenissen en bevindingen delen. Lonneke is dol op het strand, borrelen met vrienden en haar gezin.

Lieke (30 jaar) heeft zojuist samen met haar man Les hun nieuwe huis in Den Haag betrokken. Zij hebben samen dochtertje Julie van 2 jaar die, net als Luca en Sam, regelmatig te zien is op Kindermusthaves. Met haar achtergrond in de mode heeft Lieke een bijzonder goed gevoel voor styling, weet zij perfect de juiste dingen te combineren en de leukste adresjes te vinden. Zij zal dan ook alle musthaves met jullie gaan delen!

Uiteraard zijn wij ook zeer benieuwd naar jullie reacties en wellicht kunnen jullie ons ook inspireren op het gebied van leuke onderwerpen en musthaves. Daarnaast is er ook altijd ruimte voor ‘gastbloggers’, die het leuk vinden om hun ervaringen te delen. Interesse? Stuur dan een mailtje naar: hello@kindermusthaves.nl

 
about Lonneke & Lieke

Lonneke & Lieke

Kindermusthaves