Kindermusthaves

Achter de schermen bij Kindermusthaves:
Even kennismaken!

Welkom op de site van Kindermusthaves, het online platform vol met musthaves en tips voor kinderen en hun mama's. Bij ons vind je inspiratie op het gebied van te gekke uitjes, toffe kindermode, kids-proof vakanties en allerlei andere thema’s waar je mee te maken krijgt als (aanstaande) mama, wij houden voor jou de laatste trends nauwgezet in de gaten en zullen je daarnaast vermaken met inspirerende reels en story's over ons leven als mama in combinatie met het reilen en zeilen van Kindermusthaves. 

Wie zijn de gezichten achter Kindermusthaves? Wij zijn 2 zussen die al langere tijd fantaseerden over het opstarten van iets leuks, iets waar we beide een passie voor hebben en waar we samen met plezier veel tijd en energie in willen steken. Na verschillende brainstormsessies onder het genot van veel koffie'tjes, lag het antwoord snel voor de hand: een combinatie van onze liefde voor schrijven, mode en kinderen. Voilà, de samenwerking was geboren! Hierbij een korte introductie van ons:

Lonneke (37 jaar) woont samen met haar vriend Mark en hun zoontjes Luca (9 jaar), Sam (6 jaar) en dochtertje Sophie (2 jaar) in Den Haag. Zij heeft Communicatie gestudeerd en haar interesse voor schrijven is hier begonnen. Sinds de geboorte van Luca op 5 december 2013 staat haar leven in het teken van het moederschap en alle uitdagingen die hier bij komen kijken. Daarnaast is zij net verhuisd en staat er een bruiloft op de planning, dus genoeg inspiratie te delen in leuke reels en story's! 

Lieke (34 jaar) woont met haar man en 2 meiden dichtbij het strand in Den Haag. Zij hebben samen dochtertjes Julie van 7 jaar en Loulou van 3 jaar die, net als Luca, Sam & Sophie, regelmatig te zien zijn op Kindermusthaves. Met haar achtergrond in de mode heeft Lieke een bijzonder goed gevoel voor styling, weet zij perfect de juiste dingen te combineren en de leukste adresjes te vinden. Zij zal dan ook alle musthaves met jullie gaan delen! Verder is Lieke heel veel op het strand te vinden, houdt ze van borrelen en eten met vrienden en gaan zij regelmatig (kids-proof) weekendjes weg. En die tips deelt zij weer met liefde op dit platform! 

Uiteraard zijn wij ook zeer benieuwd naar jullie reacties en wellicht kunnen jullie ons ook inspireren op het gebied van leuke onderwerpen en musthaves. Wil je met ons samenwerken? Stuur dan een mailtje naar kindermusthaves@gmail.com

Heel veel liefs van ons!
 
about Lonneke & Lieke

Lonneke & Lieke

Kindermusthaves